program


Always Happy Airlines

Always Happy Airlines

Stewardesserne i Always Happy Airlines er ved at gøre klar til takeoff, da kontroltårnet melder om forsinkelser. Men hvad foretager man sig i et fly fyldt med forventningsfulde passagerer?
Nyd en musikalsk og humoristisk forestilling med noget på hjertet. ”Let the Cabin Crew entertain you” lyder det fra cockpittet.  Læs mere

DatoHvad foretager man sig så i et fly fyldt med forventningsfulde passagerer, overarbejde i benene, transfers der ikke kan nåes, en pandemi, der har rystet os og overenskomster, der ikke overholdes? Der er drømme om den store kærlighed og hemmeligheder i bagagen. De Damer tager publikum med på en helt anden flyvetur end den de tror, de har booket billet til.En musikalsk, humoristisk og vedkommende forestilling med noget på hjertet.De Damer har tidligere gæstet Nakskov Teater og vist deres sangtalenter i "Den sidste Gud"Medvirkende: Jette Sophie Sievertsen, Ann Hjort, Tine Gotthelf, Nina Marie Birk og Margit Watt-Boolsen.Støttet af Turnenetværket

PÅ PLAKATEN


Vælg medlemsskab og køb teaterbilletter med rabat

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemsskab så får du rabat hele sæsonen.

Læs hele sæsonprogrammet online her.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.