program


Holgers Forsvarstale

Holgers Forsvarstale

De to komikere Farshad Kholgi og Mads Keiser har fundet sammen og lavet denne musikalske og grænseløse komedie, hvor de tramper rundt i tidens største spinatbede: Den politiske korrekthed og offerrollen som våben. Der er lagt op til en forrygende morsom og tankevækkende aften.

Komikeren Holger har altid holdt sig til en regel: Vær politisk korrekt.

Men en aften, hvor han joker med, at højreorienterede partier indædt kæmper for at stjæle vælgere fra hinanden, bruger han ordet ”kannibalisme”. En sort kvinde blandt publikum føler sig krænket over brugen af ordet og beskylder komikeren for at være en midaldrende racist. Holger meldes til politiet, og en retssag efter racismeparagraffen er uundgåelig. Som en anden Dante går han gennem sit indre inferno og møder forskellige skikkelser som Gud, Gandhi, Voltaire, Sokrates og sin ekskone!!

 Med de to ekstrem dygtige skuespillere og komikere er der helt sikkert lagt op til en forrygende morsom og tankevækkende aften.

 Mads Keiser har en fortid i Comedy-gruppen Plat, og vi så ham sidst i Nakskov i monologen Tango med Charles.

Farshad Kholgi har senest gjort sig bemærket i Kerteminderevyen og i Comedy-showet Den nøgne sandhed. Sidst, vi så ham i Nakskov, var i den store monolog Bøh!

 

(LetItBe)

PÅ PLAKATEN


Vi glæder os til at se dig

Vælg medlemsskab og køb teaterbilletter med rabat

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemsskab og 3 teaterbilletter, så får du rabat hele sæsonen.

Med tekst og musik af Søren Huss. Troen på livet forsvandt på et…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: