program


I sidste øjeblik

I sidste øjeblik

Kom og nyd Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og Susanne Heinrich i en levende og morsom forestilling, der med humor og glimt i øjet reflekterer over det at blive ældre.

Kom og oplev tre hjerteveninder, der taler lige ud af posen om sex og død i denne svenske pragtkomedie, der er oversat til dansk af Sebastian Dorset.

Lisbet Dahl brillerer som enken Marianne, det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej (Susanne Heinrich) og Anne-Louise (Sonja Oppenhagen). Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde. En yngre mand - udsendt af kommunen - fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent…. I sidste øjeblik….

 

I sidste øjebliker en let, levende og morsom forestilling, der med humor og glimt i øjet reflekterer over det at blive ældre. Her er ingen klagesang eller ældrebyrde, men tværtimod varme, selvironi og sarkasme.

 

 

(Folketeateret )

PÅ PLAKATEN


Vi glæder os til at se dig

En komisk cabaret over Jørgen Rygs liv Bodil Jørgensen har kastet sig over…

Figaros’ opdaterede udgave af det danske klenodie ELVERHØJ, der handler om det forbyttede…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: