program


Liva

Liva

Liva Weel - folkekær revystjerne spilles af Ellen Hillingsø, flankeret af Birgitte Raaberg, Henrik Koefoed, Karsten Jansfort og Jens Krøyer.

Dato
Ellen Hillingsø spiller den kendte og elskede revystjerne Liva Weel i denne forestilling, der fusionerer revy, kammerspil og teaterkoncert.

Vi møder Liva som en kvinde, der insisterer på sin frihed - kunstnerisk såvel som personligt. På begge fronter oplever hun en opblomstring under krigen, da friheden er under pres. Sammen med  Poul Henningsen skriver hun den ikoniske tekst til sangen ”Man binder os på mund og hånd” med de dobbelttydige linjer, der narrer både censuren og nazisterne, og hun synger sig dermed lige ind i danskernes hjerter

 Birgitte Raaberg, Henrik Koefoed og Karsten Jansfort lægger krop og stemme til mænd, elskere, veninder, påklæderske, teaterdirektører, familiemedlemmer og revyforfattere. Jens Krøyer står for musikken. Ene mand med et klaver personificerer han den måske vigtigste mand i Livas liv - akkompagnatøren.

 

 

 

(folketeatret)

PÅ PLAKATEN


"Time of My Life" er et musikalsk tilbageblik med alt det bedste fra…

Flemming Jensen har skrevet et nyt lystspil – faktisk en musical til ham…

En musikalsk forestilling med Mikkel Schrøder

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: