program


Min krop - dit blik

Min krop - dit blik

I ”Min krop – dit blik” bliver det unge publikum klogere på det, der er med til at skabe og definere deres selvbillede og billeder af andre. Og alt det, der er med til at forstærke, forskyde og forvrænge synet på egen krop og andres.

DatoVi lever i en kultur, hvor selv fotomodeller bliver ”Photoshoppet” for at blive perfekte, men det perfekte er en illusion. Det er uopnåeligt. - Vores kropsidealer er uopnåelige!
Psykolog Marianne Kruse

 ”Min krop – dit blik” er en iscenesat og en sanselig dokumentar om krop, identitet og selvværd – med udgangspunkt i interviews med unge i alderen 13-19 år.

 Vore unge lever i en verden hvor den digitale selviscenesættelse har skabt forventninger om at alt ved en og omkring en skal være perfekt. Forestillingen prøver gennem dokumentariske teater at give de unge indsigt i egne og andres erfaringer og undren i emnet -  at medvirke til at støtte den enkelte unge i udvikling af egen identitet, i samspil med andre.

Giv dine børn eller børnebørn chancen for at få ord på deres verden.

Skuespillere: Mikkel Løvenholt Reenberg og Gry Henningsen

PÅ PLAKATEN


Login, vælg medlemskort og køb billetter med rabat

Vi glæder os til at se dig

Vælg medlemsskab og køb teaterbilletter med rabat

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemsskab så får du rabat hele sæsonen.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.