program


Mød mig på Cassiopeia

Mød mig på Cassiopeia

Oplev romantik, komik og ikke mindst evergreens komponeret af Kai Normann Andersen.
 Læs mere

 

Folketeateret har i denne sæson valgt at sætte den kendte og elskede operette " Mød mig på Cassiopeia" op. Musikken er som bekendt komponeret af Kai Normann Andersen.

Mange kan nynne med på "Musens sang" og "Gå ud og gå en tur" samt "Den allersidste dans" og mange kendte sange. Den kendte og elskede operette-komedie Mød mig på Cassiopeia klinger af evergreens.

I rollen som musen ses Amalie Dollerup, som bl.a. er kendt fra Badehotellet. Omkring hende sværmer den flotte pilot, Harry, i Christopher Læssøs charmerende skikkelse. Derudover medvirker Danmarks nye musicalstjerne, Carsten Svendsen samt Lone Hertz, Asger Reher, Trine Gadeberg, Troels Malling og Kristian Holm Joensen m.fl.

 

 (Folketeatret)

 

PÅ PLAKATEN


Vi glæder os til at se dig

Vi glæder os til at se dig

Når den værste ungdom er overstået – en spa komedie. I denne nye…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: