program


O sole mio

O sole mio

Forestillingen fortæller historien om et band af amatørmusikere, som ved en fejltagelse får mulighed for at optræde på en vigtig udenlandsk scene. Med de medvirkendes humoristiske kropssprog og højt udviklede musikalitet, underholder og forbløffer de, mens der bliver serveret en perlerække af kendte numre fra den internationale musikskat.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Tirsdag, 27. Oktober 2020 19:30

Vi har to gange før haft internationalt besøg med spanske ”Olè, Olè, Olè” og amerikanske “Spaceflight”. De, der har oplevet, hvor dygtige disse internationale grupper er ved, at de kan glæde sig til endnu en fejende flot forestilling. Hvis du ikke har prøvet det før, skylder du dig selv en oplevelse af de store.

Vi er stolte af, at vi i denne sæson kan præsentere Rimbamband, som er en af Italiens mest velkendte og elskede musikensembler.

(Rimbamband i samarbejde med Paolo Nani teater)

 

PÅ PLAKATEN


Læs hele sæsonprogrammet online her.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.