program


Peer Gynt

Peer Gynt

En klassisk, men stadig aktuel drama med bl.a. Preben Kristensen, Cyron Melville, Mads Knarreborg og Anette Støvelbæk.

Et klassisk, men stadig aktuelt drama

 

Mød Preben Kristensen, Cyron Melville, Mads Knarreborg og Anette Støvelbæk i spidsen for 7 skuespillere i Henrik Ibsens fortælling om lykkeridderen Peer. Stykket er gendigtet og bearbejdet af instruktøren Moqi Simon Trolin og Henriette Vedel.

Den unge Peer, der spilles af Cyron Melville (Badehotellet og Michael Laudrup i EM92) tager ud på sin store livsrejse, der fører ham jorden rundt. Han prøver det meste: forfører kvinder og forlader dem, bliver rig og mister det hele.

Som ældre, hvor Peer spilles af Preben Kristensen, indser han - desillusioneret - at han, i sin ihærdige søgen efter lykken, er flygtet fra de relationer (familien, kæresten, barnet), der kunne have hjulpet ham til at finde den.

 

Peer Gynt er både en klassisk og meget moderne dannelsesberetning, der stiller det evigt gyldige spørgsmål på spidsen: Hvordan er man sig selv, uden at være sig selv nok?

 

 

(Folketeatret)

PÅ PLAKATEN


Vi glæder os til at se dig

Det store fede gennembrud

Revy, musical og skarp politisk satire

Nu er de så klar med det ultimative show, og som titlen antyder,…

Når den værste ungdom er overstået – en spa komedie. I denne nye…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: