program


The BeatRoots

The BeatRoots

The BeatRoots er en musikalsk forestilling om fællesskabet. Vi inviterer publikum til country-koncert og linedance - en koncert, hvor samfundsrelevante konflikter bliver synlige, og publikum inviteres til at være med i Hotel Harmoniens store sal.

En country-forestilling om fællesskab og linedance 

Det lokale forsamlingshus koger. Der lugter af fadøl, hotdogs og sved, publikum klapper taktfast, og energien stiger mellem de mange fremmødte. De mærker fællesskabet, smiler til hinanden, klapper i takt på 2 og 4 og brøler det samme: ”Beeeeeeeat Roooooots”, som de har gjort det så mange gange før. Næsten alle kender hinanden, og de elsker den følelse - følelsen af fællesskab.

De har glædet sig, og forventningerne er tårnhøje. Kan The BeatRoots levere endnu en banebrydende koncert, hvor publikum ekstatisk mister sig selv og hengiver sig til linedance i timevis? Publikum er klar!

Men det er ikke helt, som det plejer. Der er noget i luften.

Udenfor afviser dørvogteren alle dem, der ikke har billet. Alle dem, der gerne ville have været en del af fællesskabet, men som har været for langsomme, for fattige, - eller som ikke har haft kontakterne i orden.

Medvirkende:Jacob Teglgaard, Rolf Hansen, Christine Worre Kann og Marie Louise von Bülow


(Teatergrad)

PÅ PLAKATEN


Jorden rundt i 80 dage

I denne nyskrevne musikalsk komedie er der fire skuespillere om 52 roller!

Skønt det jo er en gammel historie, er den faktisk ualmindelig aktuel og…

Musical for hele familien! Vil I ikke gerne føres ud på Det Caribiske…

Revy, musical og skarp politisk satire: De seks unge mænd i satiregruppen MAGT…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: